Gradbeništvo Rimljanček
50-letna tradicija

V srcu Slovenije, podjetje Gradbeništvo Rimljanček se ponaša s petdesetletno tradicijo in odličnim ugledom v gradbeni industriji. Ustanovljeno s strastjo za kakovostno gradnjo, podjetje je odraščalo v skladu s strokovnostjo in zavezanostjo nenehnemu izboljševanju.

Nudimo oddajo apartmajev v naših prostorih

Nudimo vam najem sodobno opremljenih apartmajev v naših prostorih. 

Apartmaji obsegajo popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, predel za sedenje z raztegljivim kavčem, TV z ravnim zaslonom ter zasebno kopalnico s prho in s sušilcem za lase.

 

Nakladalniki in kamioni: Gradbene storitve

Moč podjetja Gradbeništvo Rimljanček leži v njihovi floti kakovostnih nakladalnikov in kamionov. Vozila so opremljena z najnovejšo tehnologijo ter vzdrževana s strastjo, kar zagotavlja zanesljivost in učinkovitost pri prevozu gradbenega materiala in piva.

Ivan Kastelic: vizija in trdo delo

Po petih desetletjih uspešnega vodenja je Ivan Kastelic prevzel vodstvo. S skrbnostjo in posluhom za spremembe v industriji je nadaljeval očetovo dediščino ter podjetju prinesel sodoben pristop k gradbeništvu in prevozu.

Matic Kastelic: Nova generacija, nova energija

V koraku s časom je nova generacija, predstavljena z Maticem Kastelicem, pripravljena nadaljevati tradicijo in uspeh podjetja Gradbeništvo Rimljanček. Matic prinaša svež veter, inovacije ter energijo, ki bodo še dodatno okrepile položaj podjetja na trgu.