Apartmaji

Apartmaji

Dobrodošli v naših udobnih in sodobnih apartmajih.
Prepustite se razvajanju v naših apartmajih in doživite popolno kombinacijo domačnosti, luksuza in praktičnosti. Vaša izkušnja bivanja pri nas bo nedvomno nepozabna.

Dobrodošli v naših apartmajih.

Drnovo, ki se nahaja v občini Krško, je majhno naselje v jugovzhodni Sloveniji. Občina Krško je del tradicionalne regije Posavje. Ta regija je znana po svoji slikoviti pokrajini, ki jo zaznamujejo reka Sava, vinogradi, in gozdni predeli.

Naselje Drnovo leži v neposredni bližini mesta Krško, ki je gospodarsko in kulturno središče občine. Krško in okolica sta znana po energetski industriji, saj se v bližini nahaja Nuklearna elektrarna Krško, ki je pomemben vir električne energije v Sloveniji.

Poleg tega je območje znano tudi po svoji bogati zgodovinski in kulturni dediščini. V regiji najdemo številne zgodovinske znamenitosti, kot so gradovi, cerkve in muzeji, ki pričajo o pestri preteklosti tega dela Slovenije.

Drnovo in okolica nudita tudi različne možnosti za rekreacijo in turizem, kot so pohodništvo, kolesarjenje in raziskovanje naravne in kulturne dediščine.

Neviodunum, kot se je v rimskih časih imenovalo Drnovo v občini Krško, ima pomembno zgodovinsko vrednost. Neviodunum je bil antično mesto, ustanovljeno v času rimskega cesarstva, in je igralo ključno vlogo kot trgovsko in vojaško središče. Arheološke raziskave so na tem območju odkrile ostanke mestnih obzidij, javnih zgradb in drugih struktur, ki pričajo o bogati zgodovini tega kraja.

Drnovo, ki leži med Ljubljano in Zagrebom, je mesto, ki služi kot osrednje točka za raziskovanje regije Posavje. Ljubljana, glavno mesto Slovenije, je oddaljena približno 100 kilometrov severozahodno od Drnovo, medtem ko je Zagreb, glavno mesto Hrvaške, približno 50 kilometrov jugovzhodno.

Lokacija Drnovo med Ljubljano in Zagrebom je strateškega pomena, saj omogoča enostaven dostop do dveh glavnih mest in njihovih kulturnih, zgodovinskih in poslovnih znamenitosti. Ta bližina omogoča prebivalcem in obiskovalcem Drnovo enostavno potovanje do obeh mest, bodisi za dnevne izlete, poslovne obiske ali turistično raziskovanje.

Preglejte ponudbo naših apartmajev

na Hrvaškem,

v Villi IVE v Turanju.

Villa IVE se nahaja na prehodu Svetega Petra v Turanj. Oddaljena je le 80 metrov od Jadranskega morja in iz več prostorov ponuja direkten pogled na morje.

Apartma Deluxe

Apartma v velikosti 50m2 zajema kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo s teraso, kopalnico in dve spalnici.

Apartma Elegant

Apartma v velikosti 50m2 zajema kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo s teraso, kopalnico in dve spalnici.

Apartma Luxury

Luksuzni apartma z dvema kopalnicama, dvema spalnicama, kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim prostorom ter ogromno teraso z jakuzzijem.

Apartma Superior

Luksuzni apartma z dvema kopalnicama, dvema spalnicama, kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim prostorom ter ogromno teraso z jakuzzijem.